Безпровідний фен на акумуляторі для волосся

Зарядка фена від повербанка

Сьогодні досить складно знайти безпровідний фен для волосся, який працює від акумулятора. Раніше в українських інтернет-магазинах продавався фен Go Styler™ Wellneo, але на сьогодні його немає у продажу.

Купити портативний фен на акумуляторах можна на сайті Aliexpress. На жаль, там також мало моделей і вони мають свої недоліки.

Фен - це досить потужний пристрій і від акумулятора ви не отримаєте таку потужність, як від мережі. Заряду батареї більшості фенів вистачає не на довго, навіть професійний безпровідний фен для волосся працює 15 - 60 хвилин. Цього вистачить на обслуговування одного клієнта, як варіант можна купити фен з двома акумуляторами. Один буде заряджатися, а ви в цей час працюватимете іншим.

Не варто чекати, що фен на акумуляторах дутиме дуже гарячим повітрям. Бувають моделі тільки з холодним або ледь теплим потоком повітря.

Популярні фени на акумуляторах з Aliexpress

На сайті Aliexpress ми знайшли кілька бездротових фенів з хорошими відгуками користувачів.

MEXI

Бездротовий фен для сушіння волосся

Дешевий бездротовий фен з акумулятором на 2600 mAh. Має холодний і теплий режими сушіння. За відгуками з сайту при роботі від батареї повітря ледве тепле. Одного заряду акумулятора вистачає на 15 хвилин сушіння волосся теплим повітрям або до 50 хвилин сушіння холодним повітрям. Батарея повністю заряджається за 3 години.

Купити за 928 грн


Terkur HD369

Фен бездротового Terkur HD369

Легкий портативний фен з акумулятором на 5000 mAh. Потужність 300W, є холодний та теплий режим роботи. Повного заряду батареї вистачає на 15-20 хвилин сушіння волосся теплим повітрям або 3-4 години – холодним. Час заряджання акумулятора 4 години.

Купити за 3315 грн


Umay RX-015

Потужний фен Umay RX-015 на акумуляторі

Потужний 600W фен з акумулятором. Фен має вбудовану систему шумоподавлення, режими сушіння холодним та теплим повітрям. Заряду акумулятора вистачає на 10 – 35 хвилин сушіння волосся теплим повітрям. Рекомендуємо купити зарядний пристрій на 30W, щоб швидше заряджати фен.

Купити за 7104 грн


Umay RX-017

Професійний бездротовий фен UMAY RX-017

Професійний бездротовий фен для сушіння волосся. Потужність 600W, температура до 65°C. На максимальній швидкості при високій температурі фен може працювати до 20 хвилин. В економному режимі заряду акумулятора вистачає на 50 – 60 хвилин. Від зарядного пристрою або повербанка фен заряджається за 3-4 години.

Купити за 13786 грн


Umay 5818B

Фен для підключення від прикурювача UMAY 5818B

Дорожній міні фен, який працює від прикурювача автомобіля. Його зручно використовувати, коли відключили електрику і немає можливості швидко висушити волосся. Потужність такого фена до 240W, сушити волосся можна як холодним там, так і теплим повітрям.

Купити за 384 грн


Щоб швидко висушити волосся використовуйте рушник - тюрбан з мікрофібри, цей матеріал добре вбирає вологу. Також можна купити спеціальний гребінець-щітку з мікрофіброю для сушіння волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недорогі аналоги фена Dyson з Aliexpress

Коментарі ()

  1. Оля Оля 26 січень 2024, 18:30 # 0
    Куплю фен на аккумуляторе для волос, для салона, профессиональный. Какой лучше купить портативный фен?
    1. Марина Марина 26 січень 2024, 18:29 # 0
      Хочу купить беспроводной фен для волос с аккумулятором, чтоб сушить волосы, когда отключают свет, но не знаю какой лучше выбрать
      1. Лариса Лариса 26 січень 2024, 18:28 # 0
        Заказала на Алиэкспресс фен на аккумуляторе Terkur HD369. По качеству фен хороший, не дешман. Особой мощности от него не ожидала, так как понимаю, что работает на аккумуляторах, а не от сети. Можно сушить волосы холодным или горячим воздухом. Если использовать горячий воздух, тогда заряда батареи хватает только на 7 минут. Длинные волосы полностью невозможно высушить, но это все равно лучше, чем выходить на мороз с мокрой головой. К сожалению на Али не нашла другого фена, чтоб сушка горячим воздухом работала дольше
        1. Юля Юля 26 січень 2024, 18:28 # 0
          А я решила сэкономить, купила дешевый беспроводной фен. Воздух еле теплый, сушить волосы вообще невозможно, выкинутые деньги на ветер
          1. Таня Таня 26 січень 2024, 18:29 # 0
            У меня беспроводной фен go styler™ wellneo, всегда выручает когда нет света. Покупала несколько лет назад на розетке, но сейчас его почему то нет в продаже в Украине

        Написати коментар