Кредит онлайн під 0 відсотків на 30 днів

Кредит під 0 відсотків

В Україні отримати кредит під 0 відсотків можна в компаніях мікрозаймів лише перший раз на строк до 30 днів. В деяких МФО позики без відсотків дають лише на 5 - 15 днів.

Що не так з безвідсотковими мікрокредитами?

Насправді не буває кредитів взагалі без відсотків. Нацбанк забороняє банкам та мікрофінансовим компаніям у рекламі вказувати, що кредит під 0%. Тому найчастіше у рекламі пишуть, що кредит під 0,01%.

У багатьох МФО кредит під нуль відсотків дають лише на 3-15 днів, а далі діє стандартна ставка 2-3% на день. На місяць під 0,01% можна позичити гроші в компаніях:

  • Moneyveo
  • Credit Plus
  • Credit 7
  • Credit Kasa
  • Money4you
  • Selfie Credit

При оформленні онлайн кредиту обов'язково дивіться у договорі приклад розрахунку процентної ставки. У договорі має бути зазначено суму кредиту, на який термін він видається і які відсотки будуть нараховані за користування. Якщо Вас не влаштовують умови кредитування, ви можете відмовитись від позики.

Будьте уважні, адже деякі МФО заманюють клієнтів рекламою безвідсоткових позик, а насправді їх не дають.

Зайшов на сайт компанії Credit Kasa, у них написано, що перший кредит під 0,01%, я заповнив заявку. Після цього мені передзвонив менеджер і сказав, що мені не можуть дати кредит під 0,01%, але можуть дати на "супер вигідних" умовах під 2% на день. Я рахувати вмію і розумію, що 0,01% і 2% на день це зовсім різні цифри. Я їх послав, а вони ще дивуються, чому я не хочу брати їхній кредит, розповідає Андрій.

Мікрозайми під 0,01% потрібно повертати вчасно

В одній компанії взяти мікрокредит під 0,01% можна лише перший раз. Якщо не повернути кредит вчасно, тоді проценти за весь термін перерахують за повною ставкою. Наприклад, ви позичали 1000 грн на 30 днів і не змогли вчасно повернути кредит, тоді вам нарахують штрафи і перерахують кредит по 2% на день, в результаті повернути доведеться 1600 грн.

Чи можна брати кредити під 0,01?

Можна, якщо потрібні гроші на короткий термін, наприклад, до зарплати. Будьте готові до того, що у майбутньому МФО пропонуватимуть вам взяти повторну позику, але вже на стандартних умовах або пропонуватимуть промокоди на мікрокредити.

МФО нічого не заробляють на безвідсоткових мікропозиках, вони починають заробляти з другого або третього кредиту позичальника, тому активно пропонуватимуть різні акції.

На сьогодні в Україні достатньо МФО, які дають перший кредит під 0,01%, тому немає сенсу брати дорогі повторні позики. Більшість позичальників так і роблять: беруть перший кредит під 0,01%, погашають його, а потім звертаються до іншої компанії, яка також дає кредит під нуль відсотків.

Альтернативою безвідсотковим мікропозикам є кредитні картки з пільговим періодом. У більшості банків пільговий період становить 50-90 днів, що значно вигідніше, ніж у МФО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де взяти кредит з поганою кредитною історією

Коментарі ()

  1. Лариса Лариса 14 січень 2024, 18:27 # 0
    Все эти кредит под ноль процентов лохотрон, я взяла на месяц 3000 грн в манивео, а потом мне выставили долг 3800
    1. Валера Валера 14 січень 2024, 18:27 # 0
      Где взять кредит на карту без процентов на 2 месяца?
      1. Влад Влад 14 січень 2024, 18:27 # 0
        Как я могу взять у вас кредит под 0 процентов с просрочками по микрозаймам?

        Написати коментар